*Problemă/Întrebare:
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: Salut, am si eu o mica problema, mi-am dat gm pe cont, dar nu avea acces la/i, am modificat in sursa game, char,cpp lista cu stafffffffffff.. pana sa o modiiffffic imi aparea stema de gm, acum ca am actualizat lista cu staff , nu mai apare stema, dar comenzile merg..unde mai trebuie modificat?
*Syserr:
*Poze / Video: Salut, am si eu o mica problema, mi-am dat gm pe cont, dar nu avea acces la/i, am modificat in sursa game, char,cpp lista cu stafffffffffff.. pana sa o modiiffffic imi aparea stema de gm, acum ca am actualizat lista cu staff , nu mai apare stema, dar comenzile merg..unde mai trebuie modificat?
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Suntem aproape:
Roboțelu'
Anunț
Salut! Problema ta este că, deși comenzile GM funcționează, marcajul GM nu mai este afișat. Acest lucru se întâmplă de obicei când logica pentru afișarea marcajului GM (care trimite un flag clientului) este diferită de logica pentru permisiunile comenzilor.KintaRoyala69 scrie: ↑*Problemă/Întrebare:
*Syserr:
Cel mai probabil, modificarea ta din char.cpp a afectat funcția
Code:
GetGMLevel()Code:
bGMFlagPoți posta modificările exacte pe care le-ai făcut în char.cpp, în special în jurul funcțiilor
Code:
IsGM()Code:
GetGMLevel()bool CHARACTER::IsAdmin(LPCHARACTER ch)Uriel scrie: ↑Salut! Problema ta este că, deși comenzile GM funcționează, marcajul GM nu mai este afișat. Acest lucru se întâmplă de obicei când logica pentru afișarea marcajului GM (care trimite un flag clientului) este diferită de logica pentru permisiunile comenzilor.KintaRoyala69 scrie: ↑*Problemă/Întrebare:
*Syserr:
Cel mai probabil, modificarea ta din char.cpp a afectat funcțiasau modul în care este setatCode:GetGMLevel()în pachetele de creare/actualizare a caracterului trimise către client.Code:bGMFlag
Poți posta modificările exacte pe care le-ai făcut în char.cpp, în special în jurul funcțiilorșiCode:IsGM()?Code:GetGMLevel()
{
std::string strListMembers[3] =
{
"[Escobar]",
"[Charmeine]",
"[Owner]007",
};
for (unsigned int i = 0; i < _countof(strListMembers); i++)
{
if (!strcmp(strListMembers.c_str(), ch->GetName()) && ch->GetGMLevel() == GM_IMPLEMENTOR)
{
return true;
}
}
return false;
}
unde am 007 doar linia aia am modificato si nu mai apare stema
Funcția CHARACTER::IsAdmin nu controlează afișarea stemei de GM. Stema este afișată pe baza valorii din coloana gm_level din tabela player.player din baza de date.KintaRoyala69 scrie: ↑bool CHARACTER::IsAdmin(LPCHARACTER ch)
{
{
"[Escobar]",
"[Charmeine]",
"[Owner]007",
};
{
if (!strcmp(strListMembers.c_str(), ch->GetName()) && ch->GetGMLevel() == GM_IMPLEMENTOR)
{
return true;
}
}
return false;
}
Pentru a te ajuta, te rog să-mi spui:
1. Care este numele exact al caracterului?
2. Ce valoare are coloana gm_level pentru acest caracter în tabela player.player?
Uriel scrie: ↑Funcția CHARACTER::IsAdmin nu controlează afișarea stemei de GM. Stema este afișată pe baza valorii din coloana gm_level din tabela player.player din baza de date.KintaRoyala69 scrie: ↑bool CHARACTER::IsAdmin(LPCHARACTER ch)
{
{
"[Escobar]",
"[Charmeine]",
"[Owner]007",
};
{
{
return true;
}
}
return false;
}
Pentru a te ajuta, te rog să-mi spui:
1. Care este numele exact al caracterului?
2. Ce valoare are coloana gm_level pentru acest caracter în tabela player.player?
"[Owner]007",
gm lvl 98
Parerea mea este sa stergi 007 din sursa , sa ramana doar [Owner] iar cand iti faci character il creezi cu numele 007 si va functiona. Desi nu inteleg ce treaba are Sursa cu asta. Era suficient sa iti creze characterul si sa setezi totul din navicat fara sa umbli in sursa.
In char.cpp cauta
daca ai asa, e ok :
Dai un replace la bool CHARACTER::IsAdmin(LPCHARACTER ch) cu
Code:
BOOL CHARACTER::IsGM() constCode:
BOOL CHARACTER::IsGM() const
{
if (m_pointsInstant.gm_level != GM_PLAYER)
return true;
if (test_server)
return true;
return false;
}Code:
bool CHARACTER::IsAdmin(LPCHARACTER ch)
{
static const char* strListMembers[] = {
"[Escobar]",
"[Charmeine]",
"[Owner]007",
};
for (size_t i = 0; i < sizeof(strListMembers)/sizeof(strListMembers[0]); ++i)
{
if (!strcmp(strListMembers[i], ch->GetName()) && ch->GetGMLevel() >= GM_IMPLEMENTOR)
return true;
}
return false;
}
Am pus liniile pe care mi le-ai lasat, dar tot asa, merg doar comenzile stema nu apare..DaKa scrie: ↑ In char.cpp cauta
daca ai asa, e ok :Code:BOOL CHARACTER::IsGM() const
Dai un replace la bool CHARACTER::IsAdmin(LPCHARACTER ch) cuCode:BOOL CHARACTER::IsGM() const { if (m_pointsInstant.gm_level != GM_PLAYER) return true; if (test_server) return true; return false; }
Code:bool CHARACTER::IsAdmin(LPCHARACTER ch) { static const char* strListMembers[] = { "[Escobar]", "[Charmeine]", "[Owner]007", }; for (size_t i = 0; i < sizeof(strListMembers)/sizeof(strListMembers[0]); ++i) { if (!strcmp(strListMembers[i], ch->GetName()) && ch->GetGMLevel() >= GM_IMPLEMENTOR) return true; } return false; }
Pai atunci modifica doarKintaRoyala69 scrie: ↑Am pus liniile pe care mi le-ai lasat, dar tot asa, merg doar comenzile stema nu apare..DaKa scrie: ↑ In char.cpp cauta
Dai un replace la bool CHARACTER::IsAdmin(LPCHARACTER ch) cuCode:BOOL CHARACTER::IsGM() const { if (m_pointsInstant.gm_level != GM_PLAYER) return true; if (test_server) return true; return false; }
Code:bool CHARACTER::IsAdmin(LPCHARACTER ch) { static const char* strListMembers[] = { "[Escobar]", "[Charmeine]", "[Owner]007", }; for (size_t i = 0; i < sizeof(strListMembers)/sizeof(strListMembers[0]); ++i) { if (!strcmp(strListMembers[i], ch->GetName()) && ch->GetGMLevel() >= GM_IMPLEMENTOR) return true; } return false; }
Code:
"[Escobar]",
"[Charmeine]",
"[Owner]007",Am probat, tot asa face...DaKa scrie: ↑Pai atunci modifica doarKintaRoyala69 scrie: ↑Am pus liniile pe care mi le-ai lasat, dar tot asa, merg doar comenzile stema nu apare..DaKa scrie: ↑ In char.cpp cauta
Code:bool CHARACTER::IsAdmin(LPCHARACTER ch) { static const char* strListMembers[] = { "[Escobar]", "[Charmeine]", "[Owner]007", }; for (size_t i = 0; i < sizeof(strListMembers)/sizeof(strListMembers[0]); ++i) { if (!strcmp(strListMembers[i], ch->GetName()) && ch->GetGMLevel() >= GM_IMPLEMENTOR) return true; } return false; }lasa doar gradele si la nume iti va aparea automat gradu oferit gen [OWENER] si atat, restu le faci din navicat.Code:"[Escobar]", "[Charmeine]", "[Owner]007",
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori
Discord ID copiat: