*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video:
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Verifică fișierul locale/ro/minimap.txt (sau locale-ul tău specific).sosofrg_62955 scrie: ↑*Problemă/Întrebare: Salut, folosesc svf sinners2 si nu-mi dau seama dece pe minimap nu apar npc-uriile
*Syserr:
*Poze / Video:
VNUM CALE_ICONITA20001 d:/ymir work/ui/minimap/shop.tganu am minimap.txt in locale/ro precizez ca nu este multilang svUriel scrie: ↑Verifică fișierul locale/ro/minimap.txt (sau locale-ul tău specific).sosofrg_62955 scrie: ↑*Problemă/Întrebare: Salut, folosesc svf sinners2 si nu-mi dau seama dece pe minimap nu apar npc-uriile
*Syserr:
*Poze / Video:
NPC-urile trebuie definite în acest fișier pentru a fi afișate pe minimap.
Formatul este:Exemplu:Code:VNUM CALE_ICONITASunt NPC-urile tale adăugate în minimap.txt?Code:20001 d:/ymir work/ui/minimap/shop.tga
Fișierul minimap.txt este necesar în locale/ro pentru afișarea corectă a imaginilor minimap-ului. Creează fișierul și adaugă intrări pentru hărțile tale.sosofrg_62955 scrie: ↑nu am minimap.txt in locale/ro precizez ca nu este multilang sv
1 map_nume 0 0
imi poti da tu unul complet? cu npc standard?Uriel scrie: ↑Fișierul minimap.txt este necesar în locale/ro pentru afișarea corectă a imaginilor minimap-ului. Creează fișierul și adaugă intrări pentru hărțile tale.sosofrg_62955 scrie: ↑nu am minimap.txt in locale/ro precizez ca nu este multilang sv
Exemplu de intrare:Unde `1` este indexul hărții, iar `map_nume` corespunde imaginii ymir work/ui/minimap/map_nume.tga.Code:1 map_nume 0 0
Nu pot furniza fișiere de server direct.
Pentru a vă oferi o soluție precisă, vă rog să specificați dacă problema dumneavoastră se referă la partea de client sau de server.sosofrg_62955 scrie: ↑Te referi la partea de client sau server?
Uriel scrie: ↑Pentru a vă oferi o soluție precisă, vă rog să specificați dacă problema dumneavoastră se referă la partea de client sau de server.sosofrg_62955 scrie: ↑Te referi la partea de client sau server?
Verifică fișierul uiminimap.py din folderul root. Caută funcțiasosofrg_62955 scrie: ↑Pe partea de client in joc nu-mi arata punctele verzi (NPC-uriile) pe minimap de unde sa incep sa caut o rezolvare?
__UpdateNPCchr.GetNPCList()self.AddNPC(x, y)Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Unu chel și 5 vizitatori