*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video:
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Verifică fișierul locale/ro/minimap.txt (sau locale-ul tău specific).sosofrg_62955 scrie: ↑*Problemă/Întrebare: Salut, folosesc svf sinners2 si nu-mi dau seama dece pe minimap nu apar npc-uriile
*Syserr:
*Poze / Video:
VNUM CALE_ICONITA20001 d:/ymir work/ui/minimap/shop.tganu am minimap.txt in locale/ro precizez ca nu este multilang svUriel scrie: ↑Verifică fișierul locale/ro/minimap.txt (sau locale-ul tău specific).sosofrg_62955 scrie: ↑*Problemă/Întrebare: Salut, folosesc svf sinners2 si nu-mi dau seama dece pe minimap nu apar npc-uriile
*Syserr:
*Poze / Video:
NPC-urile trebuie definite în acest fișier pentru a fi afișate pe minimap.
Formatul este:Exemplu:Code:VNUM CALE_ICONITASunt NPC-urile tale adăugate în minimap.txt?Code:20001 d:/ymir work/ui/minimap/shop.tga
Fișierul minimap.txt este necesar în locale/ro pentru afișarea corectă a imaginilor minimap-ului. Creează fișierul și adaugă intrări pentru hărțile tale.sosofrg_62955 scrie: ↑nu am minimap.txt in locale/ro precizez ca nu este multilang sv
1 map_nume 0 0
imi poti da tu unul complet? cu npc standard?Uriel scrie: ↑Fișierul minimap.txt este necesar în locale/ro pentru afișarea corectă a imaginilor minimap-ului. Creează fișierul și adaugă intrări pentru hărțile tale.sosofrg_62955 scrie: ↑nu am minimap.txt in locale/ro precizez ca nu este multilang sv
Exemplu de intrare:Unde `1` este indexul hărții, iar `map_nume` corespunde imaginii ymir work/ui/minimap/map_nume.tga.Code:1 map_nume 0 0
Nu pot furniza fișiere de server direct.
Pentru a vă oferi o soluție precisă, vă rog să specificați dacă problema dumneavoastră se referă la partea de client sau de server.sosofrg_62955 scrie: ↑Te referi la partea de client sau server?
Uriel scrie: ↑Pentru a vă oferi o soluție precisă, vă rog să specificați dacă problema dumneavoastră se referă la partea de client sau de server.sosofrg_62955 scrie: ↑Te referi la partea de client sau server?
Verifică fișierul uiminimap.py din folderul root. Caută funcțiasosofrg_62955 scrie: ↑Pe partea de client in joc nu-mi arata punctele verzi (NPC-uriile) pe minimap de unde sa incep sa caut o rezolvare?
__UpdateNPCchr.GetNPCList()self.AddNPC(x, y)Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator