are cineva download prin mega ? sau alt ceva?...
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Did you upload it to mega please?
am aceiasi eroare am luat externul si la fel am schimbat library directories cu cel de la tmpAndi scrie: ↑Da poti sa iei externul de aici: stabil-serverfiles-tmp4-original-classi ... t2536.htmlDreu Zmeu scrie: ↑ Cu ce VS se compileaza clientul? cu VS22 imi da eroaresi daca incerc sa compilez cu alt vs da eroare de platform toolset v143, iar v143 din ce vad e doar pe vs22.Code:code generation failed The object or library file 'Release\AccountConnector.obj' was created by a different version of the compiler than other objects like '..\..\extern\library\lz4.obj'; rebuild all objects and libraries with the same compiler
.The object or library file 'Release\AccountConnector.obj' was created by a different version of the compiler than other objects like '..\..\extern\library\lz4.obj'; rebuild all objects and libraries with the same compiler
Sursa binary rezolvată pentru Visual Studio 2022:
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Alexuu, botikaa89, dineromucio, Gabriel Pires, ionut ionut, koko699_, mesomloco, safa1998, xz3usx și 7 vizitatori
Discord ID copiat:

la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.