Mareste limita de stack de la obiecte de la 200 -> la cat vrei tu!
Cu ajutorul tutorialului de mai jos vei putea sa maresti limita de stack al itemelor din inventar, astfel in loc de standardul de 200 obiecte / stack, vei putea aduna si 10,000 bucati intr-un singur stack.
Tutorialul este Full si Testat!
Are adaptare si pentru cei care folosesc serverfiles + sursele de la Martysama!
*Poze / Video:
*Link download / Code:
Deschidem sursa binary si mergem in Packet.h
Cautam (in typedef struct command_item_drop2):
Code:
BYTE count;
Modificam cu:
Conținut: Ascuns
Motiv: Trebuie să reacționezi la mesaj pentru a vedea conținutul.
Cautam (in typedef struct command_item_move):
Code:
BYTE num;
Modificam cu:
Cautam (in typedef struct SShopItemTable):
Code:
BYTE count;
Modificam cu:
Cautam (in typedef struct packet_set_item2):
Code:
BYTE count;
Modificam cu:
Cautam (in typedef struct packet_update_item):
Code:
BYTE count;
Modificam cu:
Cautam (in typedef struct SEquipmentItemSet): BYTE count;
Modificam cu:
Deschidem PythonNetworkPhaseGame.cpp si mergem in functia -> RecvExchangePacket
*Descriere:
Facusem un release pe metin2dev legat de asta. Am mai asteptat umpic sa vad daca sunt si alte lucruri care sa fie worth sa fie schimbate dar nu prea vad sensu a fi schimbate. Less = Good.
TLDR ce face schimbarea asta? Poti incarca...
Acest fix rezolva problema cu stack-ul atunci cand un membru al grupei ridica iteme pentru tine. Dupa ce ati bagat acest fix, itemele se vor stacka automat, cum ar trebui. :D
*Descriere: E un system de refferal l-am facut prin 2021. Il postasem pe alt forum, dar nu mai era valabil link-ul. Asa ca il repostez aici. Nu a fost actualizat, e prima versiune pe care am facut-o.
Playerii pot adauga Refferarul sau cand creeaza...
*Descriere:
O baza clean foarte buna, avantajele sunt ca are update la c++23, gcc14, directx9, cateva mici fixuri, locale_string bagat, tradus cam 90% in romana (mai faceti si voi questuri sau ce am ratat, daca vreti puteti lasa si aici)
Ii...
*Descriere: Stiu ca mai este postata aceasta versiune insa aici e totul preconfigurat pentru incepatori. Tot ce trebuie facut e sa instalezi vdi-ul si sa ii dai start.
Sura binary a fost rearanjata in asa fel incat nu mai ai 1gb arhiva daca nu dai...
Acest sistem permite jucătorilor să activeze sau să dezactiveze câștigul de experiență prin intermediul unui buton din taskbar.
Folosește un efect special (`AFFECT_EXP_CURSE`) pentru a bloca EXP și actualizează starea butonului...
*Problemă/Întrebare: Salut, in sysser am si eu urmatoarea problema si nu gasesc o rezolvare, poate ma puteti ajuta cu o parere sau poate cu o rezolvare,multumesc anticipat.
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
- facusem niste modificari...
Serverfiles Zenaris cu grafica noua Metin2. Este doar pentru resurse - Se poate extrage si grafica noua din ele, dar e nevoie de cineva care se pricepe in domeniu. Este versiunea Beta a fostului server ZENARIS.