Nu fac boți complexi, dar pot încerca dacă ai o idee clară. Până acum am creat doar boți pentru uz personal.
*Poze / Video:

*Preț (obligatoriu): - Botul poate costa de la 10€(50 de lei) în sus, în funcție de funcționalități si comenzi.
- Dacă nu ai host propriu, pot găzdui botul pe calculatorul meu (rulează 24/7) – 10€ lunar(50 de lei).[/b]
*Modalități plată (obligatoriu): revolut
*Timp de livrare (obligatoriu): 2-3 zile maxim
*Alte condiții:
- Plata se face ca de obicei la finalul lucrarii si daca persoana este multumita de prestatie (nu iau banii inainte).
- Orice critica este constructiva asa ca nu ma deranjeaza nici comentariile rautacioasa, dati tot ce aveti mai bun din voi sa am ce sa citesc.
- Dupa plata se trimite folderul botului in cazul in care nu vreti host/mentine botul activ pe acea luna tinand legatura in fiecare zi cu persoana + informatii in cazul in care botul pica sau alte lucruri.
- In cazul in care, botul a stat inactiv mai mult timp si persoana a platit hostul, banii ii sunt returnati + folderul botului GRATUIT.
- Fiecare modificare/adaugare/stergere a unei comenzi poate sa fie perceputa drept taxa, depinzand de functionalitatile noi.
- Botul o sa fie in totalitate administrat de dumneavoastra (sau de mine in cazul in care dumneavoastra nu vreti sa va bateti capul ci vreti doar botul online pentru serverul dumneavoastra si atat)
- NU ESTE NECESARA CUMPARAREA UNUI SERVER DE DISCORD DE LA MINE PENTRU A LUA SI BOTUL, ADICA DACA AVETI NEVOIE DE DOAR BOT, PUTETI SA LUATI DOAR BOTUL SI ATAT PENTRU SERVERUL DUMNEAVOASTRA CREAT IN CAUZA SAU DE ALTCINEVA.
- Pot crea boti pentru mai multe tipuri de folosinte, cum ar fi cel pentru proteine/carbohidrati/etc.. din poza.
- In cazul in care nu o sa reusesc sa fac botul asa cum va doriti, nu lasati comentarii negativiste/rautacioase pentru ca inca sunt la inceput(mai ales cele cu API-uri complicate).
- Botul din poza a 3-a nu a fost facut strict de mine dar am realizat un astfel de bot(care este inactiv deocamdata) pentru o alta persoana(leit 1:1) pentru un server de Counter-Strike 2 doar ca nu am poza decat cu el inactiv pentru curiosi.
*Date contact: Madalin#7388 ca de obicei pe discord
*Declar că voi presta serviciile în termenii menționați mai sus și înțeleg că, în cazul nerespectării acestora, pot fi supus unei reclamații: Da