4 mesaje
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: Nu joc deocamdata
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

*Descriere: Nu activez de mult timp în acest domeniu, așa că n-o să vă încarc cu promisiuni mari sau detalii inutile. Creez boți Discord simpli, utili și funcționali, iar această ramură este una pe care vreau să o dezvolt pe viitor. Este un început, învăț și experimentez, așa că apreciez feedbackul constructiv și înțelegerea.

Nu fac boți complexi, dar pot încerca dacă ai o idee clară. Până acum am creat doar boți pentru uz personal.

*Poze / Video: Boti Discord pe Comandă – Rapid și Ușor - Mesaj 1 - Imagine 1 Boti Discord pe Comandă – Rapid și Ușor - Mesaj 1 - Imagine 2 Boti Discord pe Comandă – Rapid și Ușor - Mesaj 1 - Imagine 3

*Preț (obligatoriu): - Botul poate costa de la 10€(50 de lei) în sus, în funcție de funcționalități si comenzi.

- Dacă nu ai host propriu, pot găzdui botul pe calculatorul meu (rulează 24/7) – 10€ lunar(50 de lei).
    [/b]

*Modalități plată (obligatoriu): revolut

*Timp de livrare (obligatoriu): 2-3 zile maxim

*Alte condiții:
    - Plata se face ca de obicei la finalul lucrarii si daca persoana este multumita de prestatie (nu iau banii inainte).
    - Orice critica este constructiva asa ca nu ma deranjeaza nici comentariile rautacioasa, dati tot ce aveti mai bun din voi sa am ce sa citesc.
    - Dupa plata se trimite folderul botului in cazul in care nu vreti host/mentine botul activ pe acea luna tinand legatura in fiecare zi cu persoana + informatii in cazul in care botul pica sau alte lucruri.
    - In cazul in care, botul a stat inactiv mai mult timp si persoana a platit hostul, banii ii sunt returnati + folderul botului GRATUIT.
    - Fiecare modificare/adaugare/stergere a unei comenzi poate sa fie perceputa drept taxa, depinzand de functionalitatile noi.
    - Botul o sa fie in totalitate administrat de dumneavoastra (sau de mine in cazul in care dumneavoastra nu vreti sa va bateti capul ci vreti doar botul online pentru serverul dumneavoastra si atat)
    - NU ESTE NECESARA CUMPARAREA UNUI SERVER DE DISCORD DE LA MINE PENTRU A LUA SI BOTUL, ADICA DACA AVETI NEVOIE DE DOAR BOT, PUTETI SA LUATI DOAR BOTUL SI ATAT PENTRU SERVERUL DUMNEAVOASTRA CREAT IN CAUZA SAU DE ALTCINEVA.
    - Pot crea boti pentru mai multe tipuri de folosinte, cum ar fi cel pentru proteine/carbohidrati/etc.. din poza.
    - In cazul in care nu o sa reusesc sa fac botul asa cum va doriti, nu lasati comentarii negativiste/rautacioase pentru ca inca sunt la inceput(mai ales cele cu API-uri complicate).
    - Botul din poza a 3-a nu a fost facut strict de mine dar am realizat un astfel de bot(care este inactiv deocamdata) pentru o alta persoana(leit 1:1) pentru un server de Counter-Strike 2 doar ca nu am poza decat cu el inactiv pentru curiosi.

*Date contact: Madalin#7388 ca de obicei pe discord

*Declar că voi presta serviciile în termenii menționați mai sus și înțeleg că, în cazul nerespectării acestora, pot fi supus unei reclamații: Da

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
  • [ID Discord]

Medalii

UPDATE: inca un bot mai complex de pontaj pentru un server de FiveM(o sa incerc sa tin aici o mica evidenta cu toti botii mai complexi pe care ii creez).
    Boti Discord pe Comandă – Rapid și Ușor - Mesaj 2 - Imagine 1
    Boti Discord pe Comandă – Rapid și Ușor - Mesaj 2 - Imagine 2
  • Status: Playing Clash Royale.
  • Server: Nu ma joc inca jocul
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de sred »

Interesant. Probabil lucrezi cu Py sau cu Node Js. Nici nu conteaza neaparat cu care lucrezi pentru inceput. Succes pe viitor! 👍
    963WAY
    See full signature
  • [ID Discord]

Medalii

Urmeaza un alt bot, imi puteti lasa idei.

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Servicii”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

Discord ID copiat: